Karijera

Uspeh kompanije je uspeh ljudi. Stoga se uvek trudimo da zaposlimo, razvijemo i zadržimo najbolje kadrove kao i da kreiramo prijatno i podsticajno radno okruženje, koje će zaposlene motivisati da daju svoj maksimum u svakodnevnom radu.

Preuzimanje inicijative, timski rad, posvećenost, pobednički mentalitet i profesionalnost su vrednosti i stavovi koje cenimo i želimo da razvijemo kod svih naših zaposlenih, jer smatramo da su one osnova izvrsnosti i napretka.

BENEXTRA doo ima stalno otvoren konkurs za sve one koji se prepoznaju našu viziju i naše ciljeve.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u BENEXTRI, posaljite Vas CV i navedite za koje radno mesto konkurišete. Kontaktiraćemo Vas čim se pojavi potreba u skladu sa Vašim interesovanjima i kvalifikacijama.

Administrator u finansijama

Ukoliko imate iskustvo u radu sa finansijama i poznajete engleski jezik, kompanija Benextra vam nudi mogućnost zaposlenja.

Logističar – organizator transporta

Ukoliko ste komunikativni, spremni na timski rad i snalazite se u poslovima administrativno-tehničke prirode, kompanija Benextra vam nudi mogućnost zaposlenja.

Vozač motornog teretnog vozila

Ukoliko imate radno iskustvo u međunarodnom transportu i B i C kateogoriju, kompanija Benextra vam nudi mogućnost zaposlenja.