O Nama

Benextra doo je porodična firma osnovana 4.februara 2004.godine. koja u svakom pogledu ima za interes visoko profesionalno obavljen posao i zadovoljnog klijenta. Veliki broj domaćih i stranih partnera koji posluju sa nama dugi niz godina svedoče o uspešnosti firme kao i o kvalitetu naših usluga. Kvalifikovani i stručni vozači kao i stručni kadar u okviru logistike doprinose da usluga bude profesionalno obavljena.

Od osnivanja do danas flota vozila je porasla na preko 100 sopstvenih teretnih vozila za prevoz robe (različitih kapaciteta i nosivosti), broj zaposlenih specijalizovanih za obavljanje logističkih usluga međunarodnog transporta je dostigao 130.

Zahvaljujući beskompromisnoj posvećenosti poslu, uspeli smo da zajedno sa svojim timom saradnika proširimo i prilagodimo svoje poslovanje aktuelnim svetskim trendovima koji su doveli do konstantnog napredovanja u oblasti pružanja transporta i logističkih usluga.

Svakodnevno praćenje potreba tržišta, implementacija sertifikata i prateće dokumentacije su učinile da kompanija BENEXTRA d.o.o bude prepoznata kao kvalitetan i pouzdan partner.

Naš moto je kvalitetna i ekspeditivna usluga a pre svega uslugom zadovoljan klijent.

Naš cilj je da brzo reagujemo na zahteve korisnika jer je njihov nivo zadovoljstva merilo našeg uspeha i garancija našeg poslovnog ugleda i prosperiteta.